Snart tävling

Nu är det inte många dagar kvar till årets första tävling, AIM Challenge Lindvallen. På lördag går starten för 6 timmar multisport för alla. Idag körde jag första löppasset på 2 månader pga hälseneproblem. Testade mina nyinköpta kompressionsstrumpor. Nu vet jag inte om det är placeboeffekt eller om dom kan utföra mirakel men nu kunde jag springa utan att få ont i hälsenan, så dom har nu en given plats i tävlingsutrustningen. 

Nu är träningsförberedelserna inför tävlingen avklarade, det blir nog något lätt cykelpass med en vilodag på fredag. I år känns det som både K och jag är i bättre form och har lite mer koll på hur vi ska lägga upp vår tävling. Ser verkligen fram emot att köra. Hoppas vädret blir bra nu när regnet har visat sig till och från sista tiden.

Arbetssäsongen börjar nu lida mot sitt slut, bara 2,5 veckor kvar sen är det slut. Med viss reservation då vi kommer ha helg öppet ett par veckor till. Säsongen avslutas med Cykelvasan, 9 mil MTB cykling från Sälen till Mora. Finns lite tankar på att köra, men inte i år tror jag. Vet att det finns en bilväg till Mora.

Nästa tävling som är planerad är en Stand Up Paddle tävling i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Stockholm SUP Challenge, en tävling som stöttar Operation Smile. Skramla ihop ett gäng på 4 personer och ställ upp för en god sak.

Ha de

Mattias J

30 jul 2013