Sommar

Nu har sommaren börjat på fjället och turisterna har anlänt. Denna sommar har börjat riktigt bra vädermässigt sett. Solen skiner och molnen lyser med sin frånvaro för det mesta. Visst har vi haft dåligt väder, som resten i landet, men för att vara här hemma är vädret riktigt bra. 

Tyvärr är jag väldigt dålig på att skriva vad som händer, men just nu är det mest jobb om dagarna och träning på fritiden. Har varit ute och fiskat någon kväll, men det är väl allt. 

Just nu laddas det med träning inför AIM Challenge i Lindvallen. Det är en multisporttävling som passar nybörjare då det är ganska lätt orientering. På 6 timmar ska man försöka ta så många kontroller som möjligt. Man tar sig fram med cykel eller springer och det finns även några "äventyrskontroller" så som repklättring, gå på lina och någon kontroll man ska simma till. Jag kommer tävla tillsammans med min sambo även detta år. 

Aprå på min sambo, där har jag framkallat ett monster. Från att inte suttit på en moutainbike för ett par år sen kör hon nu som hon aldrig gjort något annat i skogen. Hon har blivit grym! 

Fotografering har tyvärr blivit lidande just nu men ska gå igenom lite gamla bilder och se om jag kan hitta lite bilder att lägga upp.

Ha de

Mattias J

16 jul 2013